Nutriční hodnoty (Krůtí roláda s vinnou klobásou a nivou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 751 kJ / 1 135 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 63,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,46 g |
Tuky | 90,08 g |
– nasycené | 56,02 g |
– nenasycené | 33,71 g |
–– mononenasycené | 17,67 g |
–– polynenasycené | 16,04 g |
––– omega 3 | 0,27 g |
Vláknina | 1,62 g |
Cholesterol | 257 mg |
Sodík | 4,46 g |
Sůl | 11,00 g |
Sacharidy | 16,25 g |
– cukry | 1,53 g |
––– laktóza | 1,43 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 vykostěné krůtí stehno | Krůta stehno s kůží | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
30 dkg 30 dkg vinné klobásy | Klobása vinná | 300 g |
hrášek | Hrášek zelený | |
mrkev | Mrkev čerstvá | |
kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
paprika | Paprika bílá čerstvá | |
10 dkg 10 dkg Nivy | Niva 50% t. v s. | 100 g |
olej | Olej řepkový | |
1 lžička 1 lžička hladké mouky (nebo Solamylu, na zahuštění, nemusí být) | Mouka pšeničná hladká | 4 g |