Nutriční hodnoty (Listový závin s jablkovobrusinkovou nádivkou a pudinkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 906 kJ / 2 607 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,96 g |
Tuky | 149,18 g |
– nasycené | 70,59 g |
– nenasycené | 77,93 g |
–– mononenasycené | 27,06 g |
–– polynenasycené | 50,87 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 17,10 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 442 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 268,50 g |
– cukry | 76,50 g |
––– laktóza | 24,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 balíček 1 balíček listového těsta | Listové těsto | 500 g |
3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
sklenička sklenička brusinek ve vlastní šťávě | Brusinky zavařené | |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
1 1 jahodový pudink | Puding v prášku | |
1/2 l 1/2 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
2 lžičky 2 lžičky koření svařené víno (rozpustné) | Perníkové koření | |
3 3 polévkové lžíce dia cukru s vanilkou (nebo podle chuti) | Xylitol | |
strouhanka nebo kokos na posyp těsta | Strouhanka pšeničná |