Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Spätzle s masem a omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 208 kJ /
2 440 kcal
Bílkoviny93,04 g
– z toho živočišné bílkoviny61,83 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,21 g
Tuky119,56 g
– nasycené44,82 g
– nenasycené58,69 g
–– mononenasycené46,86 g
–– polynenasycené11,83 g
––– omega 31,29 g
Vláknina13,50 g
Cholesterol 1,65 g
Sodík 1,51 g
Sůl3,51 g
Sacharidy242,35 g
– cukry22,63 g
––– laktóza11,30 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
sůl Sůl mořská
2 plátky 2 plátky vepřové kýty Vepřová kýta
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
50 g 50 g špeku Špek 50 g
1 1 malá cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 15 g
200 ml 200 ml vody Voda 200 ml
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
1/2 1/2 Masoxu Bujón hovězí
špetka špetka cukru Cukr bílý
2 lžíce 2 lžíce smetany na šlehání Smetana kravská sladká 30% 50 ml
hladká mouka Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.