Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kynutá hruškovo-smetanová buchta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 475 kJ /
4 177 kcal
Bílkoviny101,35 g
– z toho živočišné bílkoviny43,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny58,00 g
Tuky189,88 g
– nasycené57,08 g
– nenasycené109,39 g
–– mononenasycené49,27 g
–– polynenasycené60,12 g
––– omega 38,60 g
Vláknina19,65 g
Cholesterol 1,36 g
Sodík 522 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy505,79 g
– cukry223,15 g
––– laktóza13,55 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
375 g 375 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 375 g
30 g 30 g droždí Droždí pekařské lisované 30 g
200 ml 200 ml vlažného mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
50 g 50 g cukru Cukr bílý 50 g
špetka špetka soli Sůl mořská
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
50 g 50 g hery Margarín 50 g
hrušky Hruška čerstvá
citrónová šťáva Šťáva z citrónu
150 g 150 g šlehačky Šlehačka 35% 150 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
100 g 100 g krupicového cukru Cukr bílý 100 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
100 g 100 g vlašských ořechů Vlašské ořechy 100 g
50 g 50 g cukru moučka Cukr bílý 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.