Nutriční hodnoty (Kynutá hruškovo-smetanová buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 475 kJ / 4 177 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 58,00 g |
Tuky | 189,88 g |
– nasycené | 57,08 g |
– nenasycené | 109,39 g |
–– mononenasycené | 49,27 g |
–– polynenasycené | 60,12 g |
––– omega 3 | 8,60 g |
Vláknina | 19,65 g |
Cholesterol | 1,36 g |
Sodík | 522 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 505,79 g |
– cukry | 223,15 g |
––– laktóza | 13,55 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
375 g 375 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 375 g |
30 g 30 g droždí | Droždí pekařské lisované | 30 g |
200 ml 200 ml vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
50 g 50 g cukru | Cukr bílý | 50 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
50 g 50 g hery | Margarín | 50 g |
hrušky | Hruška čerstvá | |
citrónová šťáva | Šťáva z citrónu | |
150 g 150 g šlehačky | Šlehačka 35% | 150 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
100 g 100 g krupicového cukru | Cukr bílý | 100 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
100 g 100 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 100 g |
50 g 50 g cukru moučka | Cukr bílý | 50 g |