Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahelník)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie8 078 kJ /
1 931 kcal
Bílkoviny62,60 g
– z toho živočišné bílkoviny34,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,10 g
Tuky47,04 g
– nasycené20,16 g
– nenasycené21,28 g
–– mononenasycené14,07 g
–– polynenasycené7,21 g
––– omega 30,26 g
Vláknina23,90 g
Cholesterol 599 mg
Sodík 418 mg
Sůl0,95 g
Sacharidy302,31 g
– cukry122,41 g
––– laktóza24,66 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g jáhel Jáhly 250 g
0,5 l 0,5 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
50 g 50 g třtinového cukru Cukr třtinový 50 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
20 g 20 g másla Máslo kravské 20 g
hrst hrst hrozinek Rozinky
1 1 jablko Jablko čerstvé 150 g
1 1 malý meruňkový kompot Meruňka zavařená
30 g 30 g cukru do Cukr bílý 30 g
bílků Vaječný bílek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.