Nutriční hodnoty (Jahelník)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 8 078 kJ / 1 931 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,10 g |
Tuky | 47,04 g |
– nasycené | 20,16 g |
– nenasycené | 21,28 g |
–– mononenasycené | 14,07 g |
–– polynenasycené | 7,21 g |
––– omega 3 | 0,26 g |
Vláknina | 23,90 g |
Cholesterol | 599 mg |
Sodík | 418 mg |
Sůl | 0,95 g |
Sacharidy | 302,31 g |
– cukry | 122,41 g |
––– laktóza | 24,66 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g jáhel | Jáhly | 250 g |
0,5 l 0,5 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
50 g 50 g třtinového cukru | Cukr třtinový | 50 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
20 g 20 g másla | Máslo kravské | 20 g |
hrst hrst hrozinek | Rozinky | |
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
1 1 malý meruňkový kompot | Meruňka zavařená | |
30 g 30 g cukru do | Cukr bílý | 30 g |
bílků | Vaječný bílek |