Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečné dvoubarevné řezy - Anička)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie21 114 kJ /
5 046 kcal
Bílkoviny99,02 g
– z toho živočišné bílkoviny29,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny69,30 g
Tuky286,68 g
– nasycené54,02 g
– nenasycené205,06 g
–– mononenasycené93,41 g
–– polynenasycené111,65 g
––– omega 314,07 g
Vláknina50,10 g
Cholesterol 990 mg
Sodík 671 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy482,12 g
– cukry251,08 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
270 g 270 g Hladká mouka Mouka pšeničná hladká 270 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
220 g 220 g tuku (Hera,Visa,..) Margarín 220 g
3 lžíce 3 lžíce vody studené Voda 54 ml
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 lžíce 1 lžíce rumu Rum 17 ml
6 6 Jablek Jablko čerstvé 900 g
3 3 vejce + bílek Vejce slepičí 210 g
150 g 150 g cukru Cukr bílý 150 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
2 lžíce 2 lžíce kakao holandské Kakao prášek 30 g
150 g 150 g ořechy mleté nebo jen Vlašské ořechy 150 g
2 lžíce 2 lžíce plátky mandlí 2 lžíce,či 1 lžíce podrcené piškoty Mandle loupané 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.