Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkovo-ořechová bábovka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie11 622 kJ /
2 778 kcal
Bílkoviny45,69 g
– z toho živočišné bílkoviny19,06 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,63 g
Tuky119,60 g
– nasycené11,76 g
– nenasycené97,92 g
–– mononenasycené69,09 g
–– polynenasycené28,82 g
––– omega 38,35 g
Vláknina16,07 g
Cholesterol 521 mg
Sodík 296 mg
Sůl0,95 g
Sacharidy371,64 g
– cukry182,04 g
––– laktóza2,45 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g cukru moučka Cukr bílý 150 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
50 ml 50 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 50 ml
250 g 250 g nahrubo nastrouhaných jablek Jablko čerstvé 250 g
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
0,5 0,5 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
0,5 0,5 citronu (kůra a šťáva) Citrón čerstvý 45 g
2 hrsti 2 hrsti hrubě nasekaných ořechů Vlašské ořechy

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.