Nutriční hodnoty (Jablkovo-ořechová bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 11 622 kJ / 2 778 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,69 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,06 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,63 g |
Tuky | 119,60 g |
– nasycené | 11,76 g |
– nenasycené | 97,92 g |
–– mononenasycené | 69,09 g |
–– polynenasycené | 28,82 g |
––– omega 3 | 8,35 g |
Vláknina | 16,07 g |
Cholesterol | 521 mg |
Sodík | 296 mg |
Sůl | 0,95 g |
Sacharidy | 371,64 g |
– cukry | 182,04 g |
––– laktóza | 2,45 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g cukru moučka | Cukr bílý | 150 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
50 ml 50 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 50 ml |
250 g 250 g nahrubo nastrouhaných jablek | Jablko čerstvé | 250 g |
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
0,5 0,5 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
0,5 0,5 citronu (kůra a šťáva) | Citrón čerstvý | 45 g |
2 hrsti 2 hrsti hrubě nasekaných ořechů | Vlašské ořechy |