Nutriční hodnoty (Maková bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 11 560 kJ / 2 763 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,61 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 15,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 53,75 g |
Tuky | 81,65 g |
– nasycené | 21,85 g |
– nenasycené | 53,71 g |
–– mononenasycené | 36,18 g |
–– polynenasycené | 17,53 g |
––– omega 3 | 1,07 g |
Vláknina | 17,00 g |
Cholesterol | 441 mg |
Sodík | 260 mg |
Sůl | 0,62 g |
Sacharidy | 428,94 g |
– cukry | 72,75 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
25 g 25 g droždí | Droždí pekařské lisované | 25 g |
50 g 50 g krupicového cukru | Cukr bílý | 50 g |
250 ml 250 ml vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
100 g 100 g rozpuštěné Hery (nebo másla) | Margarín | 100 g |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
maková nádivka (nebo ořechová, tvarohová, povidlová) |