Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Maková bábovka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie11 560 kJ /
2 763 kcal
Bílkoviny69,61 g
– z toho živočišné bílkoviny15,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny53,75 g
Tuky81,65 g
– nasycené21,85 g
– nenasycené53,71 g
–– mononenasycené36,18 g
–– polynenasycené17,53 g
––– omega 31,07 g
Vláknina17,00 g
Cholesterol 441 mg
Sodík 260 mg
Sůl0,62 g
Sacharidy428,94 g
– cukry72,75 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
25 g 25 g droždí Droždí pekařské lisované 25 g
50 g 50 g krupicového cukru Cukr bílý 50 g
250 ml 250 ml vlažného mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
100 g 100 g rozpuštěné Hery (nebo másla) Margarín 100 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
maková nádivka (nebo ořechová, tvarohová, povidlová)

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.