Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Francouzské brambory s moravským uzeným masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie6 235 kJ /
1 490 kcal
Bílkoviny109,88 g
– z toho živočišné bílkoviny93,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,98 g
Tuky48,87 g
– nasycené13,20 g
– nenasycené21,90 g
–– mononenasycené17,75 g
–– polynenasycené4,15 g
––– omega 30,26 g
Vláknina20,70 g
Cholesterol 1,39 g
Sodík 2,37 g
Sůl5,30 g
Sacharidy143,55 g
– cukry23,95 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g brambor Brambor zimní 750 g
200 g 200 g moravského uzeného masa (nebo kýty) Vepřová kýta uzená 200 g
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
4 4 sterilované okurky Okurka polní zavařená
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
olej na vymazání Olej řepkový
hrášek (mražený nebo sterilovaný) Hrášek zelený
kukuřice (mražená nebo sterilovaná) Kukuřice sterilovaná
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.