Nutriční hodnoty (Francouzské brambory s moravským uzeným masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 6 235 kJ / 1 490 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 93,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,98 g |
Tuky | 48,87 g |
– nasycené | 13,20 g |
– nenasycené | 21,90 g |
–– mononenasycené | 17,75 g |
–– polynenasycené | 4,15 g |
––– omega 3 | 0,26 g |
Vláknina | 20,70 g |
Cholesterol | 1,39 g |
Sodík | 2,37 g |
Sůl | 5,30 g |
Sacharidy | 143,55 g |
– cukry | 23,95 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g brambor | Brambor zimní | 750 g |
200 g 200 g moravského uzeného masa (nebo kýty) | Vepřová kýta uzená | 200 g |
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
4 4 sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej na vymazání | Olej řepkový | |
hrášek (mražený nebo sterilovaný) | Hrášek zelený | |
kukuřice (mražená nebo sterilovaná) | Kukuřice sterilovaná | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |