Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z červené řepy s tvarohovými noky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 355 kJ /
563 kcal
Bílkoviny42,16 g
– z toho živočišné bílkoviny36,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,98 g
Tuky19,73 g
– nasycené8,98 g
– nenasycené7,06 g
–– mononenasycené5,88 g
–– polynenasycené1,18 g
––– omega 30,08 g
Vláknina5,70 g
Cholesterol 299 mg
Sodík 206 mg
Sůl0,41 g
Sacharidy52,50 g
– cukry13,20 g
––– laktóza9,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 ks 2 ks červené řepy Červená řepa čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
vývar (masox) Vývar hovězí
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
250 g 250 g tvaroh Tvaroh polotučný 250 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
sůl Sůl mořská
cca 50 g 50 g dětské krupice Krupice pšeničná jemná 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.