Nutriční hodnoty (Brokolicový salát s kuřecím masem a dresingem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 993 kJ / 715 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 163,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 163,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 7,00 g |
– nasycené | 1,96 g |
– nenasycené | 3,99 g |
–– mononenasycené | 2,66 g |
–– polynenasycené | 1,33 g |
––– omega 3 | 1,33 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 385 mg |
Sodík | 385 mg |
Sůl | 0,98 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 sáček 1 sáček mražené brokolice Bonduelle | Brokolice mražená | |
1 1 plechovka kukuřice Bonduelle | Kukuřice sterilovaná | |
1/2 plechovky 1/2 plechovky černých oliv | Olivy čerstvé zralé | |
2 2 kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
1 1 bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
trocha trocha citronové šťávy nebo citronky | Šťáva z citrónu |