Nutriční hodnoty (Frankfurtská polévka s bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 093 kJ / 978 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,97 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 28,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,37 g |
Tuky | 70,19 g |
– nasycené | 38,47 g |
– nenasycené | 31,15 g |
–– mononenasycené | 18,07 g |
–– polynenasycené | 13,07 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 10,08 g |
Cholesterol | 127 mg |
Sodík | 1,66 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 48,80 g |
– cukry | 8,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 nožek 5 nožek Frankfurtských párků | Párek vepřový | 200 g |
1 1 cibule (velká) | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
4 4 brambory (velké) | Brambor zimní | 200 g |
1 1 masox | Bujón hovězí | |
3 lžičky 3 lžičky sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 3 g |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
česnek | Česnek čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá |