Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Frankfurtská polévka s bramborami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 093 kJ /
978 kcal
Bílkoviny33,97 g
– z toho živočišné bílkoviny28,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,37 g
Tuky70,19 g
– nasycené38,47 g
– nenasycené31,15 g
–– mononenasycené18,07 g
–– polynenasycené13,07 g
––– omega 30,05 g
Vláknina10,08 g
Cholesterol 127 mg
Sodík 1,66 g
Sůl4,00 g
Sacharidy48,80 g
– cukry8,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 nožek 5 nožek Frankfurtských párků Párek vepřový 200 g
1 1 cibule (velká) Cibule čerstvá 70 g
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
4 4 brambory (velké) Brambor zimní 200 g
1 1 masox Bujón hovězí
3 lžičky 3 lžičky sladké mleté papriky Paprika červená sušená 3 g
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
česnek Česnek čerstvý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
petrželová nať Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.