Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bublanina II)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie11 081 kJ /
2 649 kcal
Bílkoviny74,72 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny40,00 g
Tuky34,24 g
– nasycené8,08 g
– nenasycené16,00 g
–– mononenasycené11,60 g
–– polynenasycené4,40 g
––– omega 30,11 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 527 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy504,40 g
– cukry208,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g cukru Cukr bílý 200 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
200 ml 200 ml horké vody Voda 200 ml
200 ml 200 ml rozpuštěné Hery (oleje) Margarín
400 g 400 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 400 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
třešně Třešně čerstvé
rybíz Rybíz červený čerstvý
borůvky Borůvky čerstvé
maliny Maliny čerstvé
tuk na vymazání plechu Margarín
mouka na vysypání plechu Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.