Nutriční hodnoty (Bublanina II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 11 081 kJ / 2 649 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 40,00 g |
Tuky | 34,24 g |
– nasycené | 8,08 g |
– nenasycené | 16,00 g |
–– mononenasycené | 11,60 g |
–– polynenasycené | 4,40 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 527 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 504,40 g |
– cukry | 208,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g cukru | Cukr bílý | 200 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
200 ml 200 ml horké vody | Voda | 200 ml |
200 ml 200 ml rozpuštěné Hery (oleje) | Margarín | |
400 g 400 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 400 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
třešně | Třešně čerstvé | |
rybíz | Rybíz červený čerstvý | |
borůvky | Borůvky čerstvé | |
maliny | Maliny čerstvé | |
tuk na vymazání plechu | Margarín | |
mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hladká |