Nutriční hodnoty (Treska v bramborové krustě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 395 kJ / 333 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,60 g |
Tuky | 13,79 g |
– nasycené | 5,44 g |
– nenasycené | 5,80 g |
–– mononenasycené | 4,81 g |
–– polynenasycené | 0,99 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 3,90 g |
Cholesterol | 283 mg |
Sodík | 517 mg |
Sůl | 1,21 g |
Sacharidy | 29,10 g |
– cukry | 5,23 g |
––– laktóza | 2,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 filety z tresky | Treska filet | |
štáva z půlky citrónu | Šťáva z citrónu | |
3 3 větší brambory typu C-na bramborovou kaši | Brambor zimní | 150 g |
3 lžíce 3 lžíce bramborové moučky | Bramborový škrob | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
40 g 40 g Eidamu - nastrouhaného | Sýr kravský tvrdý 30% | 40 g |
1 lžice 1 lžice nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
mletý muškátovy oříšek | Muškátový oříšek |