Nutriční hodnoty (Jablkový koláč s mandlovými kousky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 220 kJ / 3 877 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,61 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,11 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 46,50 g |
Tuky | 138,16 g |
– nasycené | 56,32 g |
– nenasycené | 75,30 g |
–– mononenasycené | 48,70 g |
–– polynenasycené | 26,60 g |
––– omega 3 | 0,93 g |
Vláknina | 55,00 g |
Cholesterol | 492 mg |
Sodík | 354 mg |
Sůl | 1,34 g |
Sacharidy | 557,20 g |
– cukry | 383,90 g |
––– laktóza | 7,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
75 g 75 g cukru | Cukr bílý | 75 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
75 g 75 g másla | Máslo kravské | 75 g |
150 g 150 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 150 g |
50 ml 50 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 50 ml |
1,5 kg 1,5 kg jablek | Jablko čerstvé | 1500 g |
100 g 100 g mandlí | Mandle neloupané | 100 g |
100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
50 g 50 g cukru na povrch | Cukr bílý | 50 g |