Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkový koláč s mandlovými kousky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 220 kJ /
3 877 kcal
Bílkoviny73,61 g
– z toho živočišné bílkoviny27,11 g
– z toho rostlinné bílkoviny46,50 g
Tuky138,16 g
– nasycené56,32 g
– nenasycené75,30 g
–– mononenasycené48,70 g
–– polynenasycené26,60 g
––– omega 30,93 g
Vláknina55,00 g
Cholesterol 492 mg
Sodík 354 mg
Sůl1,34 g
Sacharidy557,20 g
– cukry383,90 g
––– laktóza7,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
75 g 75 g cukru Cukr bílý 75 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
špetka špetka soli Sůl mořská
75 g 75 g másla Máslo kravské 75 g
150 g 150 g tvarohu Tvaroh polotučný 150 g
50 ml 50 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 50 ml
1,5 kg 1,5 kg jablek Jablko čerstvé 1500 g
100 g 100 g mandlí Mandle neloupané 100 g
100 g 100 g cukru Cukr bílý 100 g
50 g 50 g cukru na povrch Cukr bílý 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.