Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečná bábovka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie16 136 kJ /
3 857 kcal
Bílkoviny54,74 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny37,38 g
Tuky171,35 g
– nasycené15,53 g
– nenasycené143,58 g
–– mononenasycené100,92 g
–– polynenasycené42,66 g
––– omega 312,46 g
Vláknina23,16 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 3,65 g
Sůl1,38 g
Sacharidy512,32 g
– cukry244,39 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g oloupaných jablek (zhruba 2 větší jablka) Jablko čerstvé 400 g
350 g 350 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 350 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 lžička 1 lžička jedlé sody Jedlá soda 12 g
200 g 200 g cukru krupice Cukr bílý 200 g
150 ml 150 ml oleje Olej řepkový 150 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
1 lžička 1 lžička kakaa Kakao prášek 3 g
tuk na vymazání Margarín
mouka na vysypání formy Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.