Nutriční hodnoty (Jablečná bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 16 136 kJ / 3 857 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,74 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 37,38 g |
Tuky | 171,35 g |
– nasycené | 15,53 g |
– nenasycené | 143,58 g |
–– mononenasycené | 100,92 g |
–– polynenasycené | 42,66 g |
––– omega 3 | 12,46 g |
Vláknina | 23,16 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 3,65 g |
Sůl | 1,38 g |
Sacharidy | 512,32 g |
– cukry | 244,39 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g oloupaných jablek (zhruba 2 větší jablka) | Jablko čerstvé | 400 g |
350 g 350 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 350 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 lžička 1 lžička jedlé sody | Jedlá soda | 12 g |
200 g 200 g cukru krupice | Cukr bílý | 200 g |
150 ml 150 ml oleje | Olej řepkový | 150 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
1 lžička 1 lžička kakaa | Kakao prášek | 3 g |
tuk na vymazání | Margarín | |
mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hladká |