Nutriční hodnoty (Jogurtový ovocný koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 517 kJ / 363 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,01 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 12,89 g |
– nasycené | 4,49 g |
– nenasycené | 5,37 g |
–– mononenasycené | 3,87 g |
–– polynenasycené | 1,50 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 299 mg |
Sodík | 406 mg |
Sůl | 1,44 g |
Sacharidy | 31,63 g |
– cukry | 21,33 g |
––– laktóza | 18,67 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kelímky 2 kelímky bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 400 ml |
4 kelímky 4 kelímky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2 kelímky 2 kelímky cukru | Cukr bílý | |
1 kelímek 1 kelímek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
borůvky | Borůvky čerstvé | |
jahody (nebo jiné ovoce) | Jahody čerstvé | |
cukr | Cukr bílý | |
mouka | Mouka pšeničná hladká | |
máslo | Máslo kravské | |
tuk na vymazání plechu | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá |