Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Carpaccio od Brutzel-Svejk)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 773 kJ /
663 kcal
Bílkoviny53,80 g
– z toho živočišné bílkoviny51,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,80 g
Tuky27,58 g
– nasycené13,43 g
– nenasycené7,65 g
–– mononenasycené5,43 g
–– polynenasycené2,22 g
––– omega 30,35 g
Vláknina3,84 g
Cholesterol 150 mg
Sodík 765 mg
Sůl1,82 g
Sacharidy47,90 g
– cukry13,50 g
––– laktóza1,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g syroveho hoveziho file nebo Rostbeef Treska filet 200 g
4 4 mensi rajcata Rajče červené čerstvé 240 g
50 g 50 g nastrouhaneho parmazánu Parmezán 50 g
4 lzice 4 lzice Aceto Balsamico Ocet balsamikový bílý 80 ml
olivovy olej Olej olivový
hruby pepr Pepř černý
sul Sůl mořská
bazalka Bazalka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.