Nutriční hodnoty (Carpaccio od Brutzel-Svejk)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 773 kJ / 663 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 51,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,80 g |
Tuky | 27,58 g |
– nasycené | 13,43 g |
– nenasycené | 7,65 g |
–– mononenasycené | 5,43 g |
–– polynenasycené | 2,22 g |
––– omega 3 | 0,35 g |
Vláknina | 3,84 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 765 mg |
Sůl | 1,82 g |
Sacharidy | 47,90 g |
– cukry | 13,50 g |
––– laktóza | 1,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g syroveho hoveziho file nebo Rostbeef | Treska filet | 200 g |
4 4 mensi rajcata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
50 g 50 g nastrouhaneho parmazánu | Parmezán | 50 g |
4 lzice 4 lzice Aceto Balsamico | Ocet balsamikový bílý | 80 ml |
olivovy olej | Olej olivový | |
hruby pepr | Pepř černý | |
sul | Sůl mořská | |
bazalka | Bazalka čerstvá |