Nutriční hodnoty (Karamelová bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 127 kJ / 4 810 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,74 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 50,94 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 36,80 g |
Tuky | 299,60 g |
– nasycené | 176,98 g |
– nenasycené | 105,19 g |
–– mononenasycené | 91,84 g |
–– polynenasycené | 13,35 g |
––– omega 3 | 1,87 g |
Vláknina | 9,60 g |
Cholesterol | 2,11 g |
Sodík | 700 mg |
Sůl | 2,26 g |
Sacharidy | 435,96 g |
– cukry | 205,26 g |
––– laktóza | 9,26 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
220 g 220 g změklého másla | Máslo kravské | 220 g |
180 g 180 g cukru krystal | Cukr bílý | 180 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
320 g 320 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 320 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 1 karamelový pudink | Puding v prášku | |
lžička lžička medu | Med nepasterovaný | |
250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
200 g 200 g karamelové bonbony (měkké) |