Nutriční hodnoty (Perníčky velikonoční)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 37 145 kJ / 8 878 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 198,97 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 65,26 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 133,71 g |
Tuky | 138,85 g |
– nasycené | 46,84 g |
– nenasycené | 70,41 g |
–– mononenasycené | 47,61 g |
–– polynenasycené | 22,80 g |
––– omega 3 | 1,36 g |
Vláknina | 33,90 g |
Cholesterol | 1,87 g |
Sodík | 10,70 g |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 1 691,19 g |
– cukry | 906,43 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1100 g 1100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 1100 g |
450 g 450 g cukru moučka | Cukr bílý | 450 g |
320 g 320 g medu | Med nepasterovaný | 320 g |
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
4 lžíce 4 lžíce rozpuštěného sádla | Sádlo vepřové | 60 g |
3 lžičky 3 lžičky sody (15 g) | Jedlá soda | 36 g |
3 lžíce 3 lžíce perníkového koření | Perníkové koření | 45 g |
1 1 vejce na potření | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 bílek | Vaječný bílek | 33 g |
150 g 150 g cukru moučka | Cukr bílý | 150 g |
potravinářská barva | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) |