Nutriční hodnoty (Zapékané brambory s kyselým zelím a klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 520 kJ / 1 558 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,17 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 54,17 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,00 g |
Tuky | 43,43 g |
– nasycené | 17,01 g |
– nenasycené | 18,16 g |
–– mononenasycené | 14,75 g |
–– polynenasycené | 3,41 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 35,00 g |
Cholesterol | 852 mg |
Sodík | 5,61 g |
Sůl | 13,76 g |
Sacharidy | 192,23 g |
– cukry | 38,13 g |
––– laktóza | 8,13 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
2-3 2-3 klobásy | Klobása | |
0,5 kg 0,5 kg kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
10-15 dkg 10-15 dkg sýra eidam | Sýr kravský tvrdý 30% | 125 g |
sádlo na vymazání pekáče | Sádlo vepřové |