Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablíčkové pyré)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie627 kJ /
150 kcal
Bílkoviny1,20 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,20 g
Tuky1,04 g
– nasycené0,34 g
– nenasycené0,46 g
–– mononenasycené0,04 g
–– polynenasycené0,42 g
––– omega 30,08 g
Vláknina7,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy30,00 g
– cukry28,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
1 1 pudink Puding v prášku
cukr Cukr bílý
skořice Skořice ceylonská
voda Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.