Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí čtvrtky s omáčkou Sambal Manis a zeleninkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie720 kJ /
172 kcal
Bílkoviny6,52 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,52 g
Tuky1,38 g
– nasycené0,50 g
– nenasycené1,50 g
–– mononenasycené0,40 g
–– polynenasycené1,11 g
––– omega 30,00 g
Vláknina19,33 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 306 mg
Sůl0,64 g
Sacharidy24,90 g
– cukry14,21 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 kuřecích čtvrtek Kuře stehno s kůží
0,5 l 0,5 l zeleninového vývaru Vývar zeleninový 500 ml
5 5 žampionů Žampion čerstvý
1 1 menší pórek Pórek čerstvý
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
6 plátků 6 plátků Uheráku(kvalitního salámu na způsob Uheráku nebo Uherák) Suchý salám
1/2 1/2 celeru Celer bulva čerstvá 270 g
1/2 1/2 červené papriky Paprika červená čerstvá 75 g
1/2 1/2 zelené papriky Paprika zelená čerstvá
kari koření Kari
sůl Sůl mořská
pasta Sambal Manis sladko pálivá
staročeské koření Provensálské koření
Rama Coulinesse Margarín máslový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.