Nutriční hodnoty (Kuřecí čtvrtky s omáčkou Sambal Manis a zeleninkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 720 kJ / 172 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,52 g |
Tuky | 1,38 g |
– nasycené | 0,50 g |
– nenasycené | 1,50 g |
–– mononenasycené | 0,40 g |
–– polynenasycené | 1,11 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 19,33 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 306 mg |
Sůl | 0,64 g |
Sacharidy | 24,90 g |
– cukry | 14,21 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 kuřecích čtvrtek | Kuře stehno s kůží | |
0,5 l 0,5 l zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 500 ml |
5 5 žampionů | Žampion čerstvý | |
1 1 menší pórek | Pórek čerstvý | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
6 plátků 6 plátků Uheráku(kvalitního salámu na způsob Uheráku nebo Uherák) | Suchý salám | |
1/2 1/2 celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
1/2 1/2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
kari koření | Kari | |
sůl | Sůl mořská | |
pasta Sambal Manis sladko pálivá | ||
staročeské koření | Provensálské koření | |
Rama Coulinesse | Margarín máslový |