Nutriční hodnoty (Křehký makový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 22 506 kJ / 5 379 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 33,53 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 77,82 g |
Tuky | 267,85 g |
– nasycené | 99,77 g |
– nenasycené | 142,63 g |
–– mononenasycené | 65,56 g |
–– polynenasycené | 77,07 g |
––– omega 3 | 1,30 g |
Vláknina | 53,30 g |
Cholesterol | 640 mg |
Sodík | 403 mg |
Sůl | 0,92 g |
Sacharidy | 604,12 g |
– cukry | 296,85 g |
––– laktóza | 37,95 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
100 g 100 g cukr krupice | Cukr bílý | 100 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
tuk na vymazání formy | Margarín | |
750 ml 750 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 750 ml |
2 2 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 80 g |
100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 bílek | Vaječný bílek | 33 g |
300 g 300 g mletého máku | Mák modrý mletý | 300 g |
1 1 mandarinkový kompot (stačí malý, 312 g) | Mandarinka zavařená | |
50 g 50 g cukr moučka | Cukr bílý | 50 g |
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |