Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Křehký makový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie22 506 kJ /
5 379 kcal
Bílkoviny111,35 g
– z toho živočišné bílkoviny33,53 g
– z toho rostlinné bílkoviny77,82 g
Tuky267,85 g
– nasycené99,77 g
– nenasycené142,63 g
–– mononenasycené65,56 g
–– polynenasycené77,07 g
––– omega 31,30 g
Vláknina53,30 g
Cholesterol 640 mg
Sodík 403 mg
Sůl0,92 g
Sacharidy604,12 g
– cukry296,85 g
––– laktóza37,95 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
100 g 100 g cukr krupice Cukr bílý 100 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
150 g 150 g másla Máslo kravské 150 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
tuk na vymazání formy Margarín
750 ml 750 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 750 ml
2 2 vanilkové pudinky Puding v prášku 80 g
100 g 100 g cukru krupice Cukr bílý 100 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 bílek Vaječný bílek 33 g
300 g 300 g mletého máku Mák modrý mletý 300 g
1 1 mandarinkový kompot (stačí malý, 312 g) Mandarinka zavařená
50 g 50 g cukr moučka Cukr bílý 50 g
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.