Nutriční hodnoty (Bujurdi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 716 kJ / 171 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 19,00 g |
– nasycené | 2,60 g |
– nenasycené | 16,40 g |
–– mononenasycené | 14,20 g |
–– polynenasycené | 2,20 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,04 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 lžičky 4 lžičky nejlépe olivového oleje | Olej olivový | 20 ml |
Balkánský sýr | Sýr balkánský (50% t. v s.) | |
rajče | Rajče červené čerstvé | |
červená paprika | Paprika červená čerstvá | |
zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
česnek | Česnek čerstvý | |
pepř | Pepř černý | |
alobal |