Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hrnečkový anýzový chleba)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 310 kJ /
3 659 kcal
Bílkoviny114,30 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny114,30 g
Tuky20,42 g
– nasycené3,61 g
– nenasycené13,31 g
–– mononenasycené2,85 g
–– polynenasycené10,46 g
––– omega 31,00 g
Vláknina59,61 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,42 g
Sůl16,00 g
Sacharidy724,73 g
– cukry48,34 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,75 hrnku 1,75 hrnku vlažné vody dolijeme (aby byly 2 hrnky) Voda 437.5 ml
1/4 1/4 hrnkem mléka Mléko kravské polotučné 1,5%
1 lžíce 1 lžíce octa Ocet lihový 15 ml
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g
2 lžičky 2 lžičky soli Sůl mořská 16 g
3 hrnky 3 hrnky hladké mouky Mouka pšeničná hladká 750 g
1 hrnek 1 hrnek žitné celozrnné mouky Mouka žitná celozrnná hladká 250 g
1 hrnek 1 hrnek pšeničné hladké chlebové mouky Mouka pšeničná hladká
1 lžíce 1 lžíce kmínu Kmín 15 g
2 lžíce 2 lžíce anýzu Anýz semena
1 kostka 1 kostka droždí Droždí pekařské lisované 42 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.