Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Spadlá buchta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 409 kJ /
3 683 kcal
Bílkoviny79,30 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny44,58 g
Tuky138,80 g
– nasycené17,42 g
– nenasycené107,02 g
–– mononenasycené76,10 g
–– polynenasycené30,92 g
––– omega 38,31 g
Vláknina17,70 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 410 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy520,30 g
– cukry208,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce ( i 2) Vejce slepičí 210 g
1 sklenka 1 sklenka cukru krupice Cukr bílý 200 g
1/2 sklenky 1/2 sklenky oleje Olej řepkový 100 ml
2 sklenky 2 sklenky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 400 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 kypřící prášek Kypřící prášek
1 lžíce 1 lžíce kakaa Kakao prášek 25 g
3/4 sklenky 3/4 sklenky vody Voda 150 ml
1 1 tvaroh Tvaroh polotučný
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
cukr dle potřeby Cukr bílý
1/2 1/2 vanilkového pudinku Puding v prášku 20 g
rum Rum
mléko dle potřeby - směs má být řidší než těsto Mléko kravské polotučné 1,5%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.