Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kachní játra na zázvoru)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie3 696 kJ /
883 kcal
Bílkoviny8,05 g
– z toho živočišné bílkoviny3,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,55 g
Tuky85,03 g
– nasycené41,47 g
– nenasycené42,47 g
–– mononenasycené36,21 g
–– polynenasycené6,26 g
––– omega 30,10 g
Vláknina6,54 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 3,38 g
Sůl8,20 g
Sacharidy19,95 g
– cukry4,52 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 tácek 1 tácek kachních jater Játra kachní
svazeček jarních cibulek Cibulka jarní čerstvá
1/2 1/2 cibule Cibule čerstvá 35 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
100 g 100 g zauzené anglické slaniny Anglická slanina 100 g
2 lžíce 2 lžíce Sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 30 ml
1 lžíce 1 lžíce zázvoru Zázvor sušený 15 g
olivový olej Olej olivový
Solamyl Bramborový škrob
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.