Nutriční hodnoty (Kachní játra na zázvoru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 3 696 kJ / 883 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,55 g |
Tuky | 85,03 g |
– nasycené | 41,47 g |
– nenasycené | 42,47 g |
–– mononenasycené | 36,21 g |
–– polynenasycené | 6,26 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 6,54 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 3,38 g |
Sůl | 8,20 g |
Sacharidy | 19,95 g |
– cukry | 4,52 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 tácek 1 tácek kachních jater | Játra kachní | |
svazeček jarních cibulek | Cibulka jarní čerstvá | |
1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
100 g 100 g zauzené anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
2 lžíce 2 lžíce Sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
1 lžíce 1 lžíce zázvoru | Zázvor sušený | 15 g |
olivový olej | Olej olivový | |
Solamyl | Bramborový škrob | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |