Nutriční hodnoty (Bramborový salát bez kořenové zeleniny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 450 kJ / 108 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,96 g |
Tuky | 0,39 g |
– nasycené | 0,11 g |
– nenasycené | 0,11 g |
–– mononenasycené | 0,06 g |
–– polynenasycené | 0,06 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 9,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 14 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 20,70 g |
– cukry | 8,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 velký hrnec brambor | Brambor zimní | 50 g |
2 2 menší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
10 10 okurek (menších) | Okurka salátová čerstvá | |
trochu trochu hořčice | Hořčice plnotučná | |
3/4 3/4 velké tatarky | Tatarská omáčka | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
okurkový lák | Nálev z okurek |