Nutriční hodnoty (Šlehačkový beránek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 10 048 kJ / 2 402 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,00 g |
Tuky | 33,24 g |
– nasycené | 7,88 g |
– nenasycené | 15,50 g |
–– mononenasycené | 11,50 g |
–– polynenasycené | 4,00 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 524 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 456,40 g |
– cukry | 231,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
225 g 225 g cukru | Cukr bílý | 225 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
1 1 smetana ke šlehání 31-33% | Smetana kravská sladká 30% | |
1 1 kypřicí prášek | Kypřící prášek | |
tuk na vymazání formy | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hrubá |