Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný koláč z tvarohového těsta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie18 076 kJ /
4 320 kcal
Bílkoviny111,02 g
– z toho živočišné bílkoviny67,82 g
– z toho rostlinné bílkoviny43,20 g
Tuky158,51 g
– nasycené36,17 g
– nenasycené105,40 g
–– mononenasycené76,15 g
–– polynenasycené29,25 g
––– omega 37,79 g
Vláknina32,80 g
Cholesterol 1,15 g
Sodík 763 mg
Sůl2,44 g
Sacharidy596,00 g
– cukry279,27 g
––– laktóza16,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
8 PL 8 PL oleje Olej řepkový 88 ml
100 g 100 g cukru Cukr bílý 100 g
špetka špetka soli Sůl mořská
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
400 g 400 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 400 g
3 lžičky 3 lžičky kypřícího prášku Kypřící prášek 15 g
asi 800 g 800 g jablek Jablko čerstvé 800 g
200 g 200 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
80 g 80 g cukru Cukr bílý 80 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 PL 1 PL solamylu (nebo vanilkového pudinku) Bramborový škrob 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.