Nutriční hodnoty (Myslivecké brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 338 kJ / 1 515 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 107,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 61,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 46,00 g |
Tuky | 35,20 g |
– nasycené | 19,40 g |
– nenasycené | 15,10 g |
–– mononenasycené | 4,70 g |
–– polynenasycené | 10,40 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 77,80 g |
Cholesterol | 308 mg |
Sodík | 4,09 g |
Sůl | 8,80 g |
Sacharidy | 153,00 g |
– cukry | 39,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 8 středních brambor | Brambor zimní | 400 g |
250 g 250 g žampionů (nebo jiných hub) | Žampion čerstvý | 250 g |
350 g 350 g klobásy | Klobása | 350 g |
1/2 hlávky 1/2 hlávky bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | 1500 g |
1 lžička 1 lžička mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
sůl (dle chuti) | Sůl mořská | |
pepř (dle chuti) | Pepř černý | |
4 lžíce 4 lžíce másla | Máslo kravské | 40 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
400 ml 400 ml vývaru | Vývar masový | 400 ml |
tuk na vymazání zapékací misky | Margarín |