Nutriční hodnoty (Šlehačková bezlepková bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 430 kJ / 2 732 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,49 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 31,29 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,20 g |
Tuky | 113,30 g |
– nasycené | 61,24 g |
– nenasycené | 42,84 g |
–– mononenasycené | 34,44 g |
–– polynenasycené | 8,40 g |
––– omega 3 | 0,83 g |
Vláknina | 5,20 g |
Cholesterol | 1,03 g |
Sodík | 514 mg |
Sůl | 1,84 g |
Sacharidy | 375,95 g |
– cukry | 164,05 g |
––– laktóza | 6,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
260 g 260 g mouky Unimix | Mouka rýžová hladká | 260 g |
150 g 150 g moučkového cukru | Cukr bílý | 150 g |
250 ml 250 ml šlehačky | Šlehačka 35% | 250 ml |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
vanilkový cukr dr.Oetker | Cukr vanilkový | |
1 1 prášek do pečiva dr.Oetker | Kypřící prášek | 12 g |