Nutriční hodnoty (Kuřecí galantinka s květákovým pyré a špenátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 895 kJ / 2 126 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 67,88 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 35,20 g |
Tuky | 70,86 g |
– nasycené | 26,54 g |
– nenasycené | 37,26 g |
–– mononenasycené | 26,24 g |
–– polynenasycené | 11,02 g |
––– omega 3 | 0,39 g |
Vláknina | 37,80 g |
Cholesterol | 443 mg |
Sodík | 1,07 g |
Sůl | 2,51 g |
Sacharidy | 250,10 g |
– cukry | 15,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 chlazené kuře | Kuře | |
300 g 300 g mletého masa | Vepřový ořez | 300 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
2 2 čerstvé žampiony | Žampion čerstvý | |
sterilované fazole | Fazole bílé sterilované | |
fazolové lusky | Fazolky čerstvé | |
1 1 párek | Párek vepřový | 80 g |
1500 g 1500 g brambor | Brambor zimní | 1500 g |
máslo | Máslo kravské | |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
1 1 květák | Květák čerstvý | |
200 g 200 g listového špenátu | Špenát čerstvý | 200 g |
česnek | Česnek čerstvý |