Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí galantinka s květákovým pyré a špenátem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 895 kJ /
2 126 kcal
Bílkoviny103,08 g
– z toho živočišné bílkoviny67,88 g
– z toho rostlinné bílkoviny35,20 g
Tuky70,86 g
– nasycené26,54 g
– nenasycené37,26 g
–– mononenasycené26,24 g
–– polynenasycené11,02 g
––– omega 30,39 g
Vláknina37,80 g
Cholesterol 443 mg
Sodík 1,07 g
Sůl2,51 g
Sacharidy250,10 g
– cukry15,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 chlazené kuře Kuře
300 g 300 g mletého masa Vepřový ořez 300 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
2 2 čerstvé žampiony Žampion čerstvý
sterilované fazole Fazole bílé sterilované
fazolové lusky Fazolky čerstvé
1 1 párek Párek vepřový 80 g
1500 g 1500 g brambor Brambor zimní 1500 g
máslo Máslo kravské
mléko Mléko kravské polotučné 1,5%
1 1 květák Květák čerstvý
200 g 200 g listového špenátu Špenát čerstvý 200 g
česnek Česnek čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.