Nutriční hodnoty (Kefírová bábovka s vůní skořice a medu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 17 612 kJ / 4 209 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 33,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 46,55 g |
Tuky | 179,42 g |
– nasycené | 18,68 g |
– nenasycené | 146,78 g |
–– mononenasycené | 101,64 g |
–– polynenasycené | 45,14 g |
––– omega 3 | 12,81 g |
Vláknina | 13,60 g |
Cholesterol | 593 mg |
Sodík | 3,78 g |
Sůl | 1,40 g |
Sacharidy | 561,44 g |
– cukry | 275,36 g |
––– laktóza | 18,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 ml 500 ml kefíru | Kefír | 500 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
150 g 150 g cukru krupice | Cukr bílý | 150 g |
150 ml 150 ml oleje | Olej řepkový | 150 ml |
3 lžíce 3 lžíce medu | Med nepasterovaný | 108 g |
400 g 400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
1 lžička 1 lžička sody | Jedlá soda | 12 g |
0,5 0,5 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
1 hrst 1 hrst hrubě nasekaných ořechů | Vlašské ořechy | |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
tuk a hrubá mouka | Mouka pšeničná hrubá |