Nutriční hodnoty (Sváteční slepičí polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 149 kJ / 36 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,00 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,04 g |
– nenasycené | 0,14 g |
–– mononenasycené | 0,02 g |
–– polynenasycené | 0,12 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 2,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 6,00 g |
– cukry | 4,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 celá slepice | Slepice | |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
1 plátek 1 plátek celeru | Celer bulva čerstvá | |
4 kuličky 4 kuličky nové koření | Nové koření | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
4 kuličky 4 kuličky celého pepře | Pepř černý | |
jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
2 hrsti 2 hrsti polévkových nudlí | Nudle pšeničné | |
sůl | Sůl mořská |