Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sváteční slepičí polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie149 kJ /
36 kcal
Bílkoviny1,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,00 g
Tuky0,20 g
– nasycené0,04 g
– nenasycené0,14 g
–– mononenasycené0,02 g
–– polynenasycené0,12 g
––– omega 30,00 g
Vláknina2,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 80 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy6,00 g
– cukry4,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 celá slepice Slepice
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1 plátek 1 plátek celeru Celer bulva čerstvá
4 kuličky 4 kuličky nové koření Nové koření
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
4 kuličky 4 kuličky celého pepře Pepř černý
jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
2 hrsti 2 hrsti polévkových nudlí Nudle pšeničné
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.