Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kynutá maková bábovka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie9 824 kJ /
2 348 kcal
Bílkoviny62,43 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny53,75 g
Tuky45,06 g
– nasycené10,82 g
– nenasycené29,75 g
–– mononenasycené18,55 g
–– polynenasycené11,20 g
––– omega 30,78 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 167 mg
Sůl0,36 g
Sacharidy415,70 g
– cukry67,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
50 g 50 g cukru krupice Cukr bílý 50 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
50 g 50 g tuku na pečení Margarín 50 g
1 kostka 1 kostka droždí (42 g) Droždí pekařské lisované 42 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
mléko na zadělání těsta Mléko kravské polotučné 1,5%
tuk na vymazání formy Margarín
mouka na vysypání formy Mouka pšeničná hladká
200 g 200 g mletého máku Mák modrý mletý 200 g
1 1 cukr vanilinový Cukr bílý
cukr krupice (dle chuti) Cukr bílý
1 špetka 1 špetka citronové kůry Citronová kúra čerstvá
2 lžíce 2 lžíce rumu (nemusí být) Rum 34 ml
100 ml 100 ml smetany (nebo mléka) Smetana kravská sladká 12% 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.