Nutriční hodnoty (Dort podkova)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 256 kJ / 2 690 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 69,44 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,76 g |
Tuky | 65,40 g |
– nasycené | 15,60 g |
– nenasycené | 30,92 g |
–– mononenasycené | 22,88 g |
–– polynenasycené | 8,04 g |
––– omega 3 | 0,46 g |
Vláknina | 7,60 g |
Cholesterol | 2,07 g |
Sodík | 920 mg |
Sůl | 2,64 g |
Sacharidy | 424,40 g |
– cukry | 212,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
100 g 100 g mletého cukru | Cukr bílý | 100 g |
2 2 polévkové lžíce kakaa | Kakao prášek | |
120 g 120 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 120 g |
1 1 vanilkový pudink Dr.OETKER | Puding v prášku | 40 g |
0,5 0,5 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
100 g 100 g mletého cukru | Cukr bílý | 100 g |
120 g 120 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 120 g |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
3 3 vrchovaté polévkové lžíce ořechů mletých | Vlašské ořechy |