Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dort podkova)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 256 kJ /
2 690 kcal
Bílkoviny97,20 g
– z toho živočišné bílkoviny69,44 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,76 g
Tuky65,40 g
– nasycené15,60 g
– nenasycené30,92 g
–– mononenasycené22,88 g
–– polynenasycené8,04 g
––– omega 30,46 g
Vláknina7,60 g
Cholesterol 2,07 g
Sodík 920 mg
Sůl2,64 g
Sacharidy424,40 g
– cukry212,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
100 g 100 g mletého cukru Cukr bílý 100 g
2 2 polévkové lžíce kakaa Kakao prášek
120 g 120 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 120 g
1 1 vanilkový pudink Dr.OETKER Puding v prášku 40 g
0,5 0,5 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
100 g 100 g mletého cukru Cukr bílý 100 g
120 g 120 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 120 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
3 3 vrchovaté polévkové lžíce ořechů mletých Vlašské ořechy

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.