Nutriční hodnoty (Velikonoční nádivka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 8 628 kJ / 2 062 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 204,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 170,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,40 g |
Tuky | 34,26 g |
– nasycené | 8,75 g |
– nenasycené | 17,17 g |
–– mononenasycené | 12,74 g |
–– polynenasycené | 4,43 g |
––– omega 3 | 0,70 g |
Vláknina | 17,20 g |
Cholesterol | 355 mg |
Sodík | 5,81 g |
Sůl | 13,48 g |
Sacharidy | 225,36 g |
– cukry | 17,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g vařeného masa z plecka nebo libový bůček | Vepřová kýta | 400 g |
300 g 300 g uzeného masa (vařeného) | Vepřová plec uzená | 300 g |
8 8 vajec (zvlášt bílky a žloutky) | Vaječný bílek | 264 g |
8 8 rohlíků | Rohlík pšeničný bílý | 344 g |
vývar z masa | Vývar masový | |
sůl | Sůl mořská | |
1 špetka 1 špetka muškátového oříšku | Muškátový oříšek | |
1 hrst 1 hrst zelené petrželky | Petržel nať čerstvá | |
tuk na vymazáni formy | Margarín |