Nutriční hodnoty (Zapečený květák se sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 620 kJ / 1 104 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 58,26 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,50 g |
Tuky | 81,85 g |
– nasycené | 45,69 g |
– nenasycené | 30,49 g |
–– mononenasycené | 26,93 g |
–– polynenasycené | 3,56 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 748 mg |
Sodík | 1,87 g |
Sůl | 4,52 g |
Sacharidy | 31,85 g |
– cukry | 20,70 g |
––– laktóza | 19,95 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 velký květák | Květák čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
5 dkg 5 dkg másla | Máslo kravské | 50 g |
15 dkg 15 dkg nastrouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
1 lžíce 1 lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | 15 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2 dl 2 dl mleka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |