Nutriční hodnoty (Jablíčkový závin z pekárny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 854 kJ / 1 877 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 31,50 g |
Tuky | 75,50 g |
– nasycené | 6,99 g |
– nenasycené | 64,59 g |
–– mononenasycené | 45,08 g |
–– polynenasycené | 19,51 g |
––– omega 3 | 5,76 g |
Vláknina | 10,50 g |
Cholesterol | 9 mg |
Sodík | 76 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 257,60 g |
– cukry | 43,85 g |
––– laktóza | 7,35 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 ml 150 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
70 ml 70 ml oleje | Olej řepkový | 70 ml |
30 g 30 g cukru | Cukr bílý | 30 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
1 lžička 1 lžička sušeného droždí | Droždí sušené | 5 g |