Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablíčkový závin z pekárny)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 854 kJ /
1 877 kcal
Bílkoviny36,60 g
– z toho živočišné bílkoviny5,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,50 g
Tuky75,50 g
– nasycené6,99 g
– nenasycené64,59 g
–– mononenasycené45,08 g
–– polynenasycené19,51 g
––– omega 35,76 g
Vláknina10,50 g
Cholesterol 9 mg
Sodík 76 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy257,60 g
– cukry43,85 g
––– laktóza7,35 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 ml 150 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 150 ml
70 ml 70 ml oleje Olej řepkový 70 ml
30 g 30 g cukru Cukr bílý 30 g
špetka špetka soli Sůl mořská
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
1 lžička 1 lžička sušeného droždí Droždí sušené 5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.