Nutriční hodnoty (Švýcarský minutkový guláš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 3 245 kJ / 776 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 126,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 125,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,44 g |
Tuky | 25,45 g |
– nasycené | 9,57 g |
– nenasycené | 11,94 g |
–– mononenasycené | 10,94 g |
–– polynenasycené | 1,01 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 4,32 g |
Cholesterol | 310 mg |
Sodík | 2,35 g |
Sůl | 5,40 g |
Sacharidy | 9,22 g |
– cukry | 4,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g hovězí roštěné (nebo vepřové krkovičky) | Hovězí roštěnec | 400 g |
200 g 200 g uzeného masa (nebo klobásy) | Vepřová plec uzená | 200 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžička 1 lžička hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 4 g |
mletá sladká paprika | Paprika červená sušená | |
mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
vývar (použila jsem bujon Perkelt) | Vývar masový | |
1 šálek 1 šálek sladké smetany | Smetana kravská sladká 12% | |
zelená petrželka (na ozdobu) | Petržel nať čerstvá |