Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborák s nivou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 195 kJ /
525 kcal
Bílkoviny20,03 g
– z toho živočišné bílkoviny9,19 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,84 g
Tuky8,34 g
– nasycené2,00 g
– nenasycené3,59 g
–– mononenasycené2,86 g
–– polynenasycené0,73 g
––– omega 30,08 g
Vláknina12,96 g
Cholesterol 260 mg
Sodík 138 mg
Sůl0,23 g
Sacharidy86,64 g
– cukry6,02 g
––– laktóza0,74 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
0,5 kg 0,5 kg syrových brambor Brambor zimní 500 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky (nebo podle potřeby) Mouka pšeničná hladká 20 g
1 lžíce 1 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 15 ml
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
majoránka Majoránka sušená
petržel Petržel kořenová čerstvá
podravka nebo libeček Kořenící směs sypká
citronová šťáva Šťáva z citrónu
sádlo Sádlo vepřové
sýr Niva Niva 50% t. v s.

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.