Nutriční hodnoty (Bramborák s nivou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 195 kJ / 525 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,19 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,84 g |
Tuky | 8,34 g |
– nasycené | 2,00 g |
– nenasycené | 3,59 g |
–– mononenasycené | 2,86 g |
–– polynenasycené | 0,73 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 12,96 g |
Cholesterol | 260 mg |
Sodík | 138 mg |
Sůl | 0,23 g |
Sacharidy | 86,64 g |
– cukry | 6,02 g |
––– laktóza | 0,74 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
0,5 kg 0,5 kg syrových brambor | Brambor zimní | 500 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky (nebo podle potřeby) | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
1 lžíce 1 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 15 ml |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
majoránka | Majoránka sušená | |
petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
podravka nebo libeček | Kořenící směs sypká | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
sádlo | Sádlo vepřové | |
sýr Niva | Niva 50% t. v s. |