Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí kopřivové závitky s parmazánem a křepelčími vejci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 498 kJ /
1 075 kcal
Bílkoviny6,78 g
– z toho živočišné bílkoviny3,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,28 g
Tuky106,57 g
– nasycené42,63 g
– nenasycené61,88 g
–– mononenasycené49,93 g
–– polynenasycené11,95 g
––– omega 31,92 g
Vláknina4,80 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,61 g
Sůl4,00 g
Sacharidy21,00 g
– cukry5,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 kuřecí řízky (4x150 g) Kuře prso
8 8 křepelčích vajec (vařených natvrdo) Vejce křepelčí
100 g 100 g slaniny (gazdovské nebo oravské) Špek 100 g
1 hrst 1 hrst kopřivových špiček (max. 3-4 cm dlouhých)
40 g 40 g parmezánu Parmezán 40 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžíce 2 lžíce mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
jarní cibulka (dle chuti) Cibulka jarní čerstvá
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.