Nutriční hodnoty (Klobásky-nejen s fazolemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 206 kJ / 2 678 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 194,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 72,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 122,06 g |
Tuky | 51,43 g |
– nasycené | 24,57 g |
– nenasycené | 26,18 g |
–– mononenasycené | 9,62 g |
–– polynenasycené | 16,56 g |
––– omega 3 | 0,41 g |
Vláknina | 163,45 g |
Cholesterol | 350 mg |
Sodík | 6,83 g |
Sůl | 15,65 g |
Sacharidy | 279,23 g |
– cukry | 44,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
50 dkg 50 dkg různých kvalitních klobásek | Klobása | 500 g |
1 1 malá nasekaná cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
4 řapíky 4 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 2000 g |
400 g 400 g sterilované fazole | Fazole bílé sterilované | 400 g |
400 ml 400 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 400 ml |
1-2 lžíce 1-2 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 22.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
malá hrst hrst čerstvé petrželky | Petržel nať čerstvá | |
olej | Olej řepkový |