Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Klobásky-nejen s fazolemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 206 kJ /
2 678 kcal
Bílkoviny194,06 g
– z toho živočišné bílkoviny72,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny122,06 g
Tuky51,43 g
– nasycené24,57 g
– nenasycené26,18 g
–– mononenasycené9,62 g
–– polynenasycené16,56 g
––– omega 30,41 g
Vláknina163,45 g
Cholesterol 350 mg
Sodík 6,83 g
Sůl15,65 g
Sacharidy279,23 g
– cukry44,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
50 dkg 50 dkg různých kvalitních klobásek Klobása 500 g
1 1 malá nasekaná cibule Cibule čerstvá 70 g
3 3 mrkve Mrkev čerstvá 150 g
4 řapíky 4 řapíky celeru Celer bulva čerstvá 2000 g
400 g 400 g sterilované fazole Fazole bílé sterilované 400 g
400 ml 400 ml kuřecího vývaru Vývar kuřecí 400 ml
1-2 lžíce 1-2 lžíce dijonské hořčice Hořčice dijonská 22.5 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
malá hrst hrst čerstvé petrželky Petržel nať čerstvá
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.