Nutriční hodnoty (Sýrový nákyp)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 452 kJ / 825 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 28,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 42,98 g |
Tuky | 47,57 g |
– nasycené | 11,71 g |
– nenasycené | 30,09 g |
–– mononenasycené | 16,23 g |
–– polynenasycené | 13,86 g |
––– omega 3 | 0,39 g |
Vláknina | 10,20 g |
Cholesterol | 660 mg |
Sodík | 340 mg |
Sůl | 0,73 g |
Sacharidy | 23,85 g |
– cukry | 17,00 g |
––– laktóza | 9,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2-3 2-3 celozrnné bagetky (nebo 6-7 rohlíků) | Bageta pšeničná celozrnná | |
300 g 300 g strouhaných sýrů (směs, např. Čedar, Blaťácké zlato, různé sýry s modrou plísní, ale i uzené tofu nebo Tempeh) | Tofu uzené | 300 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
trošku trošku oleje | Olej řepkový | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
2 dl 2 dl mléka (nebo smetany) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
2-3 2-3 vejce | Vejce slepičí | 175 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |