Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sýrový nákyp)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 452 kJ /
825 kcal
Bílkoviny71,48 g
– z toho živočišné bílkoviny28,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny42,98 g
Tuky47,57 g
– nasycené11,71 g
– nenasycené30,09 g
–– mononenasycené16,23 g
–– polynenasycené13,86 g
––– omega 30,39 g
Vláknina10,20 g
Cholesterol 660 mg
Sodík 340 mg
Sůl0,73 g
Sacharidy23,85 g
– cukry17,00 g
––– laktóza9,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2-3 2-3 celozrnné bagetky (nebo 6-7 rohlíků) Bageta pšeničná celozrnná
300 g 300 g strouhaných sýrů (směs, např. Čedar, Blaťácké zlato, různé sýry s modrou plísní, ale i uzené tofu nebo Tempeh) Tofu uzené 300 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
trošku trošku oleje Olej řepkový
petrželka Petržel nať čerstvá
2 dl 2 dl mléka (nebo smetany) Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
2-3 2-3 vejce Vejce slepičí 175 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.