Nutriční hodnoty (Jogurtová roláda s ořechovou náplní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 391 kJ / 2 484 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 54,05 g |
Tuky | 71,03 g |
– nasycené | 17,88 g |
– nenasycené | 50,10 g |
–– mononenasycené | 31,35 g |
–– polynenasycené | 18,75 g |
––– omega 3 | 1,44 g |
Vláknina | 15,04 g |
Cholesterol | 15 mg |
Sodík | 200 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 391,52 g |
– cukry | 91,06 g |
––– laktóza | 7,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 150 ml |
100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
100 g 100 g změklé Hery | Margarín | 100 g |
60 g 60 g cukru | Cukr bílý | 60 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
2 lžičky 2 lžičky citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | 10 ml |
Voňavé pečení s vanilkou (nebo citrónová kůra) | Vanilka prášek | |
440 g 440 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 440 g |
21-25 g 21-25 g droždí | Droždí pekařské lisované | 23 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
strouhané ořechy | Vlašské ořechy |