Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Drůbeží játra s hroznovým vínem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 571 kJ /
614 kcal
Bílkoviny68,87 g
– z toho živočišné bílkoviny67,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,67 g
Tuky20,25 g
– nasycené6,00 g
– nenasycené8,96 g
–– mononenasycené6,56 g
–– polynenasycené2,40 g
––– omega 30,00 g
Vláknina6,30 g
Cholesterol 1,99 g
Sodík 295 mg
Sůl0,72 g
Sacharidy22,05 g
– cukry6,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g kuřecích jatýrek Játra kuřecí 400 g
1-2 1-2 cibule Cibule čerstvá 105 g
1 hrozen 1 hrozen bílého vína Víno bílé suché
1 dcl 1 dcl červeného vína Víno červené suché 100 ml
kuřecí vývar nebo vodu Vývar kuřecí
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
rýže na přílohu Rýže bílá
máslo Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.