Nutriční hodnoty (Drůbeží játra s hroznovým vínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 571 kJ / 614 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,87 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 67,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,67 g |
Tuky | 20,25 g |
– nasycené | 6,00 g |
– nenasycené | 8,96 g |
–– mononenasycené | 6,56 g |
–– polynenasycené | 2,40 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 6,30 g |
Cholesterol | 1,99 g |
Sodík | 295 mg |
Sůl | 0,72 g |
Sacharidy | 22,05 g |
– cukry | 6,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g kuřecích jatýrek | Játra kuřecí | 400 g |
1-2 1-2 cibule | Cibule čerstvá | 105 g |
1 hrozen 1 hrozen bílého vína | Víno bílé suché | |
1 dcl 1 dcl červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
kuřecí vývar nebo vodu | Vývar kuřecí | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
rýže na přílohu | Rýže bílá | |
máslo | Máslo kravské |