Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový štrúdl)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 372 kJ /
2 001 kcal
Bílkoviny42,99 g
– z toho živočišné bílkoviny9,24 g
– z toho rostlinné bílkoviny33,75 g
Tuky78,41 g
– nasycené45,22 g
– nenasycené28,90 g
–– mononenasycené24,10 g
–– polynenasycené4,80 g
––– omega 30,54 g
Vláknina13,00 g
Cholesterol 463 mg
Sodík 119 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy274,34 g
– cukry65,64 g
––– laktóza0,64 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
25 dkg 25 dkg uvařených brambor Brambor zimní 250 g
25 dkg 25 dkg hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
8 dkg 8 dkg másla Máslo kravské 80 g
5 dkg 5 dkg moučkového cukru Cukr bílý 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.