Nutriční hodnoty (Bramborový štrúdl)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 372 kJ / 2 001 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,99 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,24 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 33,75 g |
Tuky | 78,41 g |
– nasycené | 45,22 g |
– nenasycené | 28,90 g |
–– mononenasycené | 24,10 g |
–– polynenasycené | 4,80 g |
––– omega 3 | 0,54 g |
Vláknina | 13,00 g |
Cholesterol | 463 mg |
Sodík | 119 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 274,34 g |
– cukry | 65,64 g |
––– laktóza | 0,64 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
25 dkg 25 dkg uvařených brambor | Brambor zimní | 250 g |
25 dkg 25 dkg hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
8 dkg 8 dkg másla | Máslo kravské | 80 g |
5 dkg 5 dkg moučkového cukru | Cukr bílý | 50 g |