Nutriční hodnoty (Masovo-žampionové brambůrky se sýrem a smetanou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 213 kJ / 2 202 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 137,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 109,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,98 g |
Tuky | 91,73 g |
– nasycené | 37,83 g |
– nenasycené | 46,41 g |
–– mononenasycené | 37,33 g |
–– polynenasycené | 9,08 g |
––– omega 3 | 0,47 g |
Vláknina | 36,20 g |
Cholesterol | 547 mg |
Sodík | 2,36 g |
Sůl | 5,56 g |
Sacharidy | 189,50 g |
– cukry | 29,20 g |
––– laktóza | 13,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brambor vařených ve slupce | Brambor zimní | 1000 g |
350 g 350 g mletého masa | Vepřový ořez | 350 g |
250 g 250 g žampionů | Žampion čerstvý | 250 g |
200 g 200 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
1 1 šlehačka v kelímku | Šlehačka 35% | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
grilovací koření | Grilovací koření | |
1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
troška oleje (na cibulku) | Olej řepkový |